top of page

The Full Story

zanglessen

Heb jij een passie voor zingen? Of heb je altijd al eens willen onderzoeken of zingen iets voor jou is?
Of je nu professioneel, amateur of hobby zanger bent, we gaan samen aan de slag om jouw persoonlijke doelen te bereiken.
Ontwerp zonder titel-8.png

Aanpak

Dana is een betrokken, gezellige, maar vooral een motiverende docent. Ze gaat samen met jou op zoek naar de weg om jouw persoonlijke doelen te bereiken. Dana benadert de zangtechniek vanuit de klassieke kant om de stem natuurlijk vorm te geven en om een goede basis te creëren.  

 

Dana:

 "Ik wil mijn leerling(en) gericht en persoonlijk begeleiden binnen het genre waar ze in door willen groeien. Verder vind ik het heel belangrijk dat we de zangtechniek gaan combineren met stagepresent en inleving. Waar gaat de tekst over? Hoe horen we dat terug in de muziek? En hoe brengen we dit het beste over op het publiek?" 

Begeleiding

Wil je geen vaste zanglessen maar begeleiding bij een project, dan kan dat ook! Dana geeft naast de privelessen ook begeleiding bij projecten op locatie. Denk daarbij aan een koorproject of een auditietraining. Ben jij met een amateurvereniging of koor bezig met een project en wil je daar graag wat professionele hulp bij om de puntjes op de i te zetten? Of wil je begeleiding bij het afnemen van audities of het voorbereiden van je auditie?

Neem dan contact op. 

DK-4 kopie 4_edited.jpg

Contact

Voor meer informatie over zanglessen, begeleiding bij projecten en/of tarieven, 
kun je contact opnemen via onderstaande knop. 
bottom of page